Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa scada bine, amestecand co
Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa scada bine, amestecand continuu. Se ia de pe foc si se amesteca impreuna cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma tare. Se pune apoi in forme mici unse cu unt si se fierbe in baie de abur, la cuptor, aproximativ 20 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Chiftele
Rulada de porc
Placinta de dovleac

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii