Daca vrei sa pregatesti carnaciori in aluat frantuzesc ai nevoie de cateva ingrediente la indemana. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Daca vrei sa pregatesti carnaciori in aluat frantuzesc ai nevoie de cateva ingrediente la indemana. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Se scoate aluatul frantuzesc de la rece si se lasa cateva minute la temperatura camerei sa se incalzeasca. Separat, se pregatesc carnaciorii de bere. Se inteapa cu o scobitoare ca sa se patrunda mai bine, apoi se pun intr-o tava de aragaz si se baga in cuptorul incins in prealabil, ca sa se rumeneasca. In acest timp, se intinde aluatul frantuzesc cu sucitorul pe o masa tapetata cu faina, ca sa nu se lipeasca. Cu ajutorul unei rulete, se taie fasii potrivite de aluat pentru a infasura carnaciorii de bere. Se pun carnaciorii pe bucatile de aluat, se ruleaza si se pun intr-o tava. Intr-un bol se bat cele doua galbenusuri cu putina sare, apoi se ung rulourile de aluat pe deasupra. Se presara busuioc, oregano, chimen si sare grunjoasa, se baga in cuptor si se lasa sa se rumeneasca.
Se servesc cu bere rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii