Carnati din carne de porc

Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 500 gr muschi de vitel
  • 250 gr slanina
  • 5 catei de usturoi
  • apa
  • sare
  • piper
  • intestine de porc

Mod de preparare

Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si se amesteca. Se sareaza, pipereaza, se adauga zeama de usturoi si putina apa. Se framanta bine cu mana, apoi se umple intestinul subtire de porc. Se leaga capetele bine cu ata si se atarna carnatii la loc uscat pana se intaresc.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori