Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si s
Usturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se taie cubulete mici si se amesteca. Se sareaza, pipereaza, se adauga zeama de usturoi si putina apa. Se framanta bine cu mana, apoi se umple intestinul subtire de porc. Se leaga capetele bine cu ata si se atarna carnatii la loc uscat pana se intaresc.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta de dovleac
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii