Carnati in aluat

Carnati in aluat este o reteta simpla de carnati in foietaj pe care ii puteti servi pe platoul cu aperitive sau ca si gustare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Carnati in aluat

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 100 ml iaurt
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri unt
  • 50 ml ulei
  • carnati

Mod de preparare

Faina o amestecam cu praful de copt, sare si facem o gaura in mijloc in care vom adauga oul batut, untul si uleiul dupa care vom adauga treptat iaurtul si vom framanta o coca nelipicioasa, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute

Carnatii ii vom taia bucati mai mari

Intindem coca intr-o foaie subtire si vom taia bucati cat sa putem rula carnati.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii ungem cu 1 ou batut cu putin sare, dam la cuptor pana se rumesc frumos.

Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc