Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare, piper si nucsoara. Intest
Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare, piper si nucsoara. Intestinele se spala si se curata dupa care se umplu cu carnea pregatita anterior. La 15-20 cm se pot rasuci carnatii, ca sa iasa bine proportionati. Se pun apoi la uscat 2 zile, apoi se lasa la afumat.
Se pastreaza la rece si se servesc ca si aperitiv.
Alte retete:
Chiftele
Pastrav la cuptor
Sarmale de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii