Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit
Carnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut, pesmet si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-au prajit feliile pe ambele parti, se scot si se asaza pe o farfurie.
Se servesc cu cartofi prajiti si cu salata verde, sau cu ciuperci fierte in ulei si vin.
Alte retete:
Sarmale de post
Chiftele
Bors de peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii