Castraveti umpluti cu ficatei

Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile. Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500 g pate de ficat
  • V2 pachet de unt
  • 5 galbenusuri fierte tari
  • 7-8 castraveti murati
  • de marime potrivita
  • 1 legatura de patrunjel
  • 750 g rosii
  • piper

Mod de preparare

Castravetii se scobesc si se pun deoparte sa se scurga. intre timp, se pasireaza galbenusurile.

Frecam untul, dupa care se amesteca bine cu ouale si pateul de ficat. Se adaugi patrunjel verde, tocat marunt, putin piper si sare (daca nu sunt prea sarati castravetii); iar miezul de castraveti, tocat nu prea marunt, poate fi adaugat in amestecul pentru umplutura.

Se umplu castravetii, se asaza intr-un vas termorezisterit, dupa care se toarna deasupra rosiile fierte si pasirate.

Introducem vasuI pentru circa o ora la cuptor, la foc potrivit.

Pateul ficat poate fi inlocuit cu 500 g carne tocata.
Alte retete

Salata orientala

Salata ciuperci

Ciorba salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc