Se spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si
Se spala orezul si se adauga peste ceapa,
adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste orez. Se potriveste de sare si de piper. Cepele se umplu cu aceasta compozitie. Se toarna restul de ulei intr-un vas, in care se asaza apoi cepele. Se amesteca pasta de tomate cu zeama de carne, se adauga o foaie de dafin, sarea si boabele de piper si se lasa la fiert. Dupa ce au fiert timp de 15-20 de minute, se introduce vasul In cuptor.
Se servesc cu patrunjel taiat marunt, presarat peste ele.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii