Se spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si
Se spala orezul si se adauga peste ceapa,
adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste orez. Se potriveste de sare si de piper. Cepele se umplu cu aceasta compozitie. Se toarna restul de ulei intr-un vas, in care se asaza apoi cepele. Se amesteca pasta de tomate cu zeama de carne, se adauga o foaie de dafin, sarea si boabele de piper si se lasa la fiert. Dupa ce au fiert timp de 15-20 de minute, se introduce vasul In cuptor.
Se servesc cu patrunjel taiat marunt, presarat peste ele.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii