Ceapa umpluta cu carne tocata

Se spala orezul si se adauga peste ceapa, adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g carne de porc (pulpa)
  • 8 cepe mijlocii
  • 3 linguri de orez
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • o cana de zeama de carne
  • 4 linguri de ulei
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper boabe
  • piper macinat
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Se spala orezul si se adauga peste ceapa,

adaugandu-se si putina zeama de carne. Se lasa la fiert cateva minute. Se da carnea prin masina de tocat si se adauga peste orez. Se potriveste de sare si de piper. Cepele se umplu cu aceasta compozitie. Se toarna restul de ulei intr-un vas, in care se asaza apoi cepele. Se amesteca pasta de tomate cu zeama de carne, se adauga o foaie de dafin, sarea si boabele de piper si se lasa la fiert. Dupa ce au fiert timp de 15-20 de minute, se introduce vasul In cuptor.
Se servesc cu patrunjel taiat marunt, presarat peste ele.

Alte retete aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc