Ceapa umpluta cu piept de pui

Ceapa umpluta cu carne de pui este un aperitiv foarte gustos pe baza de legume si carne. Ingredientele necesare pentru prepararea retetei sunt: ceapa, piept de pui, orez, morcovi, paine, pasta de rosii, morcovi, telina, vin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Ceapa umpluta cu piept de pui

Ingrediente

  • 15-17 cepe micute
  • 1 piept de pui cu os
  • o felie de paine
  • 2-3 linguri orez
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 500 ml supa
  • 1-2 morcovi
  • o telina mica
  • 150 ml vin
  • verdeata proaspata
  • lapte
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa umpluta cu carne de pui este o reteta ce poate fi folosita drept aperitiv pentru servit la petreceri. Pentru inceput se pune la fiert carnea de pui cu sare, morcovi si telina. Dupa ce carnea s-a fiert, se curata de pe os si se lasa sa se raceasca. Se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se adauga cepele curatate. Se lasa 10 minute. Se scobesc cepele, lasand cel mult 2-3 camasi. Carnea tocata se da prin masina de tocat si se pune la calit in ulei impreuna cu ceapa verde tocata si ea. Din cand in cand se adauga supa. Se adauga sare, piper, orezul fiert in prealabil si painea inmuiata in lapte rece. Umplem cepele si le asezam intr-o cratita. Se toarna supa amestecata cu o lingura de bulion si vinul, se acopera si se pune la cuptorul incins pentru maxim 20-30 minute.


Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
2
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
3
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
4
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa