Chec aperitiv este un fel de mancare delicioasa care poate fi servit ca aperitiv, mic dejun ori gustare. Pentru a face aceasta reteta de chec aperitiv aveti nevoie de oua, faina, telemea, parizer.
Chec aperitiv este un fel de mancare delicioasa care poate fi servit ca aperitiv, mic dejun ori gustare. Pentru a face aceasta reteta de chec aperitiv aveti nevoie de oua, faina, telemea, parizer. Parizerul, ardeiul si telemeaua se taie cubulete, ceapa se toaca. Se pun toate intr-un bol. Se adauga apoi ouale batute, branza de vaci amestecata cu smantana, condimente si se amesteca totul usor, cat sa nu se sfarame dar totusi sa se omogenizeze amestecul. Forma de chec se unge si se tapeteaza cu pesmet. Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade. Se umple forma si se pune la cuptor, aprox 45 de min, pana prinde o culoare faina deasupra si e bine inchegata compozitia.
Se serveste rece, dupa ce a stat un timp la frigider.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii