Checul cu mezeluri este un aperitiv consistent si delicios. Pentru a pregati chec aperitiv cu mezeluri avem nevoie de faina, mezeluri si masline.
Checul cu mezeluri este un aperitiv consistent si delicios. Pentru a pregati chec aperitiv cu mezeluri avem nevoie de faina, mezeluri si masline. Taiem sunca si gogosarii cubulete. Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-un castron punem faina si praful de copt si amestecam. Intr-un alt castron mai mare spargem ouale si le mixam bine,pana devin spuma. Adaugam laptele si branza rasa peste oua si omogenizam bine. Peste compozitia de ou adaugam faina cernuta si amestecam cu o spatula sau lingura de lemn,pana se incorporeaza toata. Peste compozitia rezultata adaugam maslinele, sunca, gogosarul murat, cascavalul, sarea, uleiul si piper dupa gust. Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele. Tapetam o forma de chec cu hartie de copt sau cu ulei si turnam compozitia. O introducem la cuptor la foc mediu pana devine rumenie.
Checul cu mezeluri se poate servi atat cald cat si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii