Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina margarina.
Se prajesc ficateii. Ouale batute se amesteca cu verdeata tocata, cu faina inmuiata in putin lapte, sare, piper si praful de copt. Se ung doua tavi de chec cu margarina, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se toarna in fiecare tava un sfert din compozitie pentru chec, apoi se asaza ficateii rupti in jumatati. Se toarna din compozitia de chec, apoi se asaza cate 2-3 jumatati de oua fierte. Se presara usturoiul, apoi restul de compozitie, peste care se adauga bucatele de margarina. Se coace la foc potrivit in cuptorul incins.
Se serveste rece.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii