Chec sarat

Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale. Subtiati cu vin pus t

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250gr faina
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • 2dl. de vin alb sec
  • 200gr margarina
  • 200gr muschi file
  • 200gr masline verzi cantarite fara simburi(aproximativ 250gr cu simburi)
  • 120gr cascaval nu prea gras

Mod de preparare

Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale.

Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate sferturi si muschiul file taiat cubulete mici.

La urma puneti cascavalul ras. Ungeti cu ulei 2 forme de chec potrivite, tapetati cu faina, turnati aluatul si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 50 minute


Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori