Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. L
Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori, le presaram cu susan si le lasam la dospit. Le coacem in cuptorul fierbinte la fic mediu pana devin rosii.
Alte retete culinare recomandate
Tarta capsuni
Tort de capsuni
Prajitura cu mere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii