Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei pentru prajit.
Se bate oul cu faina, malaiul si sarea. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu paine inmuiata in lapte, ou, ceapa tocata marunt, patrunjel, sare si piper. Se modeleaza chiftelute, iar in mijloc se asaza cate o maslina fara sambure. Se trec chiftelele prin aluat si se rumenesc in baie de ulei.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii