Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei pentru prajit.
Se bate oul cu faina, malaiul si sarea. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu paine inmuiata in lapte, ou, ceapa tocata marunt, patrunjel, sare si piper. Se modeleaza chiftelute, iar in mijloc se asaza cate o maslina fara sambure. Se trec chiftelele prin aluat si se rumenesc in baie de ulei.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii