Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei pentru prajit.
Se bate oul cu faina, malaiul si sarea. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu paine inmuiata in lapte, ou, ceapa tocata marunt, patrunjel, sare si piper. Se modeleaza chiftelute, iar in mijloc se asaza cate o maslina fara sambure. Se trec chiftelele prin aluat si se rumenesc in baie de ulei.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii