Chiftele din carne de curcan

Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan (pulpe sau aripi)
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • Sare
  • Piper alb
  • Maghiran
  • Oregano
  • 250 felii de bacon
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul prajirii.

Chiftelele invelite in sunca cu slanina se prajesc in ulei fierbinte pana devin rumene si crocante.

Servite cu salata sau paine proaspata sunt fantastice.
Alte retete culinare recomandate:

Tocanita iepure

Ciorba porc

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc