Am pus carnea tocata intr-un castron, am adaugat usturoiul pisat, ceapa tocata foarte marunt, painea inmuiata si stoarsa bine, trei oua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Am amestecat bine si am lasat cateva minute sa se aromatizeze.
1. Am pus carnea tocata intr-un castron, am adaugat usturoiul pisat, ceapa tocata foarte marunt, painea inmuiata si stoarsa bine, trei oua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Am amestecat bine si am lasat cateva minute sa se aromatizeze.
2. Am asezat o foaie de napolitana pe un tocator, am intins carnea si am acoperit cu a doua foaie de napolitana. Am taiat patratele.
3. Am batut doua oua cu putina apa si am trecut patratelele prin amestec. Le-am tavalit prin pesmet si le-am prajit, la foc mic, pe ambele parti, in ulei incins. Le-am scos pe prosoape absorbante.
Chiftelele in napolitana se servesc calde sau reci ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.
Placinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanAm gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.
Chec cu nuci si rahatMancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei...
Mancare de spanac cu ou ochiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru că tocmai sunt bune de mâncat murăturile puse în toamna aceasta și pentru că a venit timpul să mai fac...
Sandviciuri cu preparate din carne și murăturiIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii