Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se ameste
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se amesteca totul cu mana si se formeaza chiftelute mici care se prajesc in unt sau ulei. Smantana se amesteca impreuna cu o lingurita de faina. Se adauga chiftelutele intr-un vas, se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la fiert. Se adauga apoi smantana, putina verdeata tocata si se lasa sa mai fiarba doua-trei clocote.
Se servesc cu mamaliga calda.
Alte retete culinare:
Chiftele
Cartofi la cuptor
Placinta de dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii