Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se condimenteaza. Se pun cele
Se trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se condimenteaza. Se pun cele doua oua peste amestec, cartoful se da pe razatoare si se
adauga peste tocatura, apoi se omogenizeaza amestecul. Se fac chiftele care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Chiftelele se servesc calde, cu piure de cartofi.
Alte aperitive:
Castraveti bulgaresti
Ardei copti
Ciuperci umplute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO mâncare cu gust de copilărie... O mâncare pentru copii, pe care o mai mănâncă uneori și adulții.
Gris cu lapteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii