Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu
Se fierb cubulete de morcovi si napi si mazare. Chiflea se inmoaie in lapte si se stoarce. Se amesteca carnea tocata cu zarzavaturile, cu chifla, cu oul, cu ceapa taiata marunt, patrunjel si usturoiul pisat. Asezonam cu cimbrisor si sare si prelucram bine. Se pune amestecul intr-o tavita unsa cu ulei si presarata cu pesmet apoi se prajeste pana se inroseste. Se unge cu ulei, se presara cu pesmet, se acopera cu folie si se prajeste.
Alte aperitive recomandate
Musaca de vinete
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii