Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, si cartofii se spala.
Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, si cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie in patru. Ceapa si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala. Faina se cerne. Morcovii, telina, patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare; se lasa la rece, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu carnea. Se amesteca cu ceapa, oua, patrunjel verde, sare, piper si se framanta. Se modeleaza rotund, folosind faina. Se prajesc in ulei.
Chiftelutele cu carne si legume se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii