Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, si cartofii se spala.
Chiftelutele cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala si se taie bucati. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, si cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie in patru. Ceapa si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala. Faina se cerne. Morcovii, telina, patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare; se lasa la rece, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu carnea. Se amesteca cu ceapa, oua, patrunjel verde, sare, piper si se framanta. Se modeleaza rotund, folosind faina. Se prajesc in ulei.
Chiftelutele cu carne si legume se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii