Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.
Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.
Carnea tocata se amesteca cu cele doua oua, ghimbirul ras, patrunjelul taiat marunt, si usturoiul si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Din compozitia rezultata se formeaza chiftelute mici care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun la prajit fara ulei, in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10-15 minute. Pentru a se coace uniform, chiftelutele trebuiesc intoarse din cand in cand.
Cand sunt gata infingem in fiecare chifteluta cate o scobitoare pe care punem apoi o felie de castravete proaspat, si o bucatica de crema de branza cu smantana - Ceva fin de la Delaco.
Ornam la final cu rosie proaspata.
Servim chiftelutele cu Ceva Fin si palarie ca si aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii