Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.
Iti prezentam o reteta delicioasa de chiftele cu crema de branza Ceva Fin, perfecte ca aperitive pentru ocazii festive sau cand iti e pofta de ceva special.
Carnea tocata se amesteca cu cele doua oua, ghimbirul ras, patrunjelul taiat marunt, si usturoiul si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Din compozitia rezultata se formeaza chiftelute mici care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun la prajit fara ulei, in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10-15 minute. Pentru a se coace uniform, chiftelutele trebuiesc intoarse din cand in cand.
Cand sunt gata infingem in fiecare chifteluta cate o scobitoare pe care punem apoi o felie de castravete proaspat, si o bucatica de crema de branza cu smantana - Ceva fin de la Delaco.
Ornam la final cu rosie proaspata.
Servim chiftelutele cu Ceva Fin si palarie ca si aperitive.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii