Chiftelele cu sos picant pot fi servite la pranza. Ingredientele necesare sunt: carne tocata, ceapa, ulei, patrunjel.
Chiftelutele cu sos picant se pregatesc astfel: inmuiem chifla in apa rece, tocam ceapa si o calim in ulei incins. Adaugam patrunjel si amestecam. Intr-un castron framantam paine, punem carnea tocata, ouale, ceapa, mustarul si jumatate din cantitatea de ardei iute. Dam gust cu maghiran, sare si boia. Modelam chiftelele si le punem la prajit in ulei incins.
Facem sosul: taiem fasii morcovul, dovlecelul si prazul, se calesc intr-o lingura de ulei incins aproximativ 3 minute. Adaugam 2 linguri sos de soia si restul de soia se amesteca impreuna cu mierea si restul de ardei iute. Se servesc impreuna cu chiftelutele.
Alte retete de chiftele recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii