Chiftelute de heringi sau scrumbii sarate

Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 heringi
  • 1 ou
  • 2 felii piine alba (miezul)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura patrunjel si marar tocat
  • 2 linguri ulei
  • pesmet

Mod de preparare

Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc