Se spala carnea, se curata si se taie in cubulete. Se da apoi prin masina de tocat. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins. Miezul
Se spala carnea, se curata si se taie in cubulete. Se da apoi prin masina de tocat. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins. Miezul de paine se inmoaie in lapte, apoi se stoarce bine si se maruntesc. Ceapa si painea se amesteca intr-un vas cu carnea tocata si se adauga verdeata maruntita, sare, piper si usturoiul pisat. Se omogenizeaza compozitia si din ea, cu
mana uda, se formeaza chiftelute de marimi egale. Acestea se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se pot servi reci, ca aperitiv, sau fierbinti, cu garnitura de
cartofi si cu muraturi.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii