Carnea se toaca. Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama. Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata. Se amesteca apoi toate
Carnea se toaca. Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama. Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata. Se amesteca apoi toate ingredientele. Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper, boia, condiment de chiftele.
In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet. Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute pe care le prajim in ulei incins.
Servim cu piure de cartofi. Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii