Chiftelute de pui cu cascaval este un aperitiv clasic, nelipsit de pe mesele de sarbatoare.
Tocam carnea cu morcovul,ceapa prin masina de tocat carne.
Tocam patrunjelul,mararul,cascavalul il dam prin razatoare si adaugam peste carne,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.
Acoperim si lasam 30 min deoparte.
Cu mana umeda formam chiftelele si le prajim in baie de ulei.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Noi am servit cu salata.
Datorită celor 12 programe diferite de gătire, îndeplineşti de acum toate poftele familiei tale
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii