Chiftelute de pui cu cascaval este un aperitiv clasic, nelipsit de pe mesele de sarbatoare.
Tocam carnea cu morcovul,ceapa prin masina de tocat carne.
Tocam patrunjelul,mararul,cascavalul il dam prin razatoare si adaugam peste carne,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.
Acoperim si lasam 30 min deoparte.
Cu mana umeda formam chiftelele si le prajim in baie de ulei.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Noi am servit cu salata.
Datorită celor 12 programe diferite de gătire, îndeplineşti de acum toate poftele familiei tale
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii