Chiftelute de pui cu cascaval este un aperitiv clasic, nelipsit de pe mesele de sarbatoare.
Tocam carnea cu morcovul,ceapa prin masina de tocat carne.
Tocam patrunjelul,mararul,cascavalul il dam prin razatoare si adaugam peste carne,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.
Acoperim si lasam 30 min deoparte.
Cu mana umeda formam chiftelele si le prajim in baie de ulei.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Noi am servit cu salata.
Datorită celor 12 programe diferite de gătire, îndeplineşti de acum toate poftele familiei tale
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii