Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde toca
Se ia carnea de pe pieptul de gasca si se macina. Adaugam ceapa data prin razatoare, chifla inmuiata in lapte si stoarsa bine, patrunjelul verde tocat si condimentele. Se amesteca bine. Se formeaza mici bile din compozitie, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Alte retete cu pui recomandate
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii