Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se adauga in amestec oul, sarea
Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se adauga in amestec oul, sarea si piperul pisat. Se framanta bine, se presara cu faina si se formeaza chiftelutele in palma. Se pun la prajit in uleiul fierbinte si se lasa pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc cu garnitura de legume.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Muschi de porc la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii