Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat s
Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat si se potriveste la gust de sare. Se amesteca bine si se imparte in bucati potrivite, care se tavalesc prin faina, se rotunjesc in palme si se pun la prajit in ulei bine incins. Se las ala prajit, pe toate partile. Pentru sos, se spala ciupercile, in mai multe ape si se taie in felii subtiri. Ceapa se pune la calit, apoi se adauga ciupercile, faina si se stinge totul cu vin si cu apa calda. Se mai adauga patrunjel tocat, piper pisat si sare dupa gust, iar la final smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Chiftele Placinta de dovleac Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii