Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat s
Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga apoi oul, piperul pisat si se potriveste la gust de sare. Se amesteca bine si se imparte in bucati potrivite, care se tavalesc prin faina, se rotunjesc in palme si se pun la prajit in ulei bine incins. Se las ala prajit, pe toate partile. Pentru sos, se spala ciupercile, in mai multe ape si se taie in felii subtiri. Ceapa se pune la calit, apoi se adauga ciupercile, faina si se stinge totul cu vin si cu apa calda. Se mai adauga patrunjel tocat, piper pisat si sare dupa gust, iar la final smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Chiftele Placinta de dovleac Piftie de curcan
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDelicios, gustos, sanatos! Salata de cartofi cu peste afumat poate fi facuta in orice anotimp al anului, mai ales cand ne...
Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii