Chiftelute din piept de gaina

Pieptul taiat bucatele se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gaina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1 ceapa
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
  • 2 linguri faina
  • 1 felie paine
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Pieptul taiat bucatele se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit in 25 gr de unt. Se adauga apa si dupa ce a scazut se toarna peste carne, se adauga verdeata, 1 ou si se potriveste la gust de sare si piper. Din amestecul rezultat se modeleaza chiftelute care se dau apoi prin faina, ou batut, pesmet si din nou prin oul batut. Se pun la prajit in uleiul fierbinte si se prajesc pe ambele parti.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele

Ciuperci umplute

Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci