Pieptul taiat bucatele se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit
Pieptul taiat bucatele se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca marunt si se pune la inabusit in 25 gr de unt. Se adauga apa si dupa ce a scazut se toarna peste carne, se adauga verdeata, 1 ou si se potriveste la gust de sare si piper. Din amestecul rezultat se modeleaza chiftelute care se dau apoi prin faina, ou batut, pesmet si din nou prin oul batut. Se pun la prajit in uleiul fierbinte si se prajesc pe ambele parti.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci umplute
Zacusca
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacToamna aromata intr-un delicios desert!
Tort Diplomat cu mere si gutuiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivPrimavara a venit, cel putin in calendar... Si, odata cu ea si minunatele verdeturi, izvor de sanatate si energie... Buna s-o...
Ciorba de stevie" Provocarea GastroArt"
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii