Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucşoara.
Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucşoara, seminţele de anason măcinate, 1 linguriţă rasă piper proaspăt măcinat şi sare după gust.
Omogenizaţi bine amestecul de carne, apoi, cu palmele umezite, formaţi mici chifteluţe, aproximativ de dimensiunea unei nuci. Puneţi câte 5 chifteluţe pe câte un băţ de frigăruie, între ele intercalând bucăţele de ardei gras, şi puneţi frigăruile cu chifteluţe astfel pregătite pe un grătar încins.
Frigeţi-le circa 15 minute întorcându-le pe toate părţile, până ce se rumenesc. Serviţi frigăruile imediat ce le-aţi luat de pe grătar, cu garnitură de legume şi muştar.
Chiftelutele frigarui se servesc cu garnitura de cartofi, salate, mazare, orez, fasole verde
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaNimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!
Tocanita din cotlet de porc cu ghebeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii