Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se p
Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza chiftelutele, care se pun apoi la prajit. Pentru sos, se pune uleiul la incins si se adauga ceapa feliata, faina, apoi bulionul si se stinge cu otet. Se mai adauga foile de dafin, boabele de piper, cimbrul, sare dupa gust si se lasa la fiert 20-30 de minute, dupa care se strecoara. Se introduc chiftelele in sosul strecurat si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.
Se servesc cu piure de cartofi.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii