Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala.
Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mari. Cartofii se spala, se curata de coaja si se spala din nou. Ouale se spala. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei si 100 ml apa, impreuna cu carnea tocata. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, ouale, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca bine si, cu ajutorul fainii, se modeleaza chiftelute mici, rotunde, care se prajesc in untura sau ulei.
Chiftelutele speciale cu carne si legume se servesc fierbinti.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii