Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala.
Chiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati mari. Cartofii se spala, se curata de coaja si se spala din nou. Ouale se spala. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei si 100 ml apa, impreuna cu carnea tocata. Compozitia obtinuta se amesteca cu cartofii rasi, ouale, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca bine si, cu ajutorul fainii, se modeleaza chiftelute mici, rotunde, care se prajesc in untura sau ulei.
Chiftelutele speciale cu carne si legume se servesc fierbinti.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii