Chis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata se taie felii subtiri si cuburi mici.
Chis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata se taie felii subtiri si cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Costita se inabusa in 25 g de unt. Se scoate separat. in grasimea ramasa se inabusa sunca, se amesteca cu costita sau slanina si se lasa sa se raceasca. Faina se framanta cu 200 g de unt, 2 oua, sare si putina apa. Se obtine un aluat de consistenta moale, care se lasa 15 minute in repaos. Aluatul se intinde in foaie cu grosime de 3 cm si se aseaza intr-o tava unsa. Peste foaie se aseaza sunca si costita sau slanina. Separat se bat 5 oua cu smantana; se adauga cascavalul, 25 g unt incalzit si sare. Compozitia se toarna peste foaia cu sunca si costita. Se coace la cuptor, la foc potrivit, cca 20-30 de minute.
Chis-choren se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii