Chis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata se taie felii subtiri si cuburi mici.
Chis-choren este un aperitiv cu carne si branzeturi delicios si consistent. Costita afumata se taie felii mici. sunca presata se taie felii subtiri si cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Costita se inabusa in 25 g de unt. Se scoate separat. in grasimea ramasa se inabusa sunca, se amesteca cu costita sau slanina si se lasa sa se raceasca. Faina se framanta cu 200 g de unt, 2 oua, sare si putina apa. Se obtine un aluat de consistenta moale, care se lasa 15 minute in repaos. Aluatul se intinde in foaie cu grosime de 3 cm si se aseaza intr-o tava unsa. Peste foaie se aseaza sunca si costita sau slanina. Separat se bat 5 oua cu smantana; se adauga cascavalul, 25 g unt incalzit si sare. Compozitia se toarna peste foaia cu sunca si costita. Se coace la cuptor, la foc potrivit, cca 20-30 de minute.
Chis-choren se serveste cald.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii