Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat c
Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care trebuie sa fie destul degros. Intr-o tava unsa
cu unt, se asaza palariile ciupercilor umplute, se presara cu pesmet si cascaval ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor sa se gratineze.
Se servesc calde sau reci, cu zeama de lamiie
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanOuale se pun in tigaia cu uleiul incins si se amesteca bine pana incep sa se inchege. Separat, se prajesc feliile de paine si...
Jumari cu sosSe pune apa cu zaharul si vanilia sa fiarba. Cind da in clocot, se adauga perele curatate si taiate sferturi. Se lasa sa...
Compot de pereSe prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se...
Sos ostropelCeainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai...
Australian tea"Retete de suflet" Cand vine vorba de cheesecake, cel mai des il pregatesc in varianta fara coacere si cu fructe....
Desert New York cheesecakeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii