Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ciuperci, carne tocata, ceapa, sare, piper, ulei, oua.
Se curata ciupercile de codite, apoi se lasa la scurs. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Coditele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana scade zeama. Se condimenteaza si se lasa apoi la racit. Se adauga ouale si se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se stropesc cu ulei si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.
Se servesc calde.
Alte aperitive
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii