Amestecam sunca taiata marunt cu atata smantana cat sa obtinem o crema neteda. Umplem clatitele cu crema. Le prindem in forma de manunchi si le fixam
Amestecam sunca taiata marunt cu atata smantana cat sa obtinem o crema neteda. Umplem clatitele cu crema. Le prindem in forma de manunchi si le fixam cu scobitori. Pentru sos taiem cepele marunt si le prajim, adaugam ciupercile feliate si presaram cu frunzele de patrunjel. Presaram faina deasupra, turnam apa si condimentam. Adaugam smantana si fierbem. Punem clatitele intr-un vas Yena uns cu unt si turnam sosul in jurul lor, incalzim la cuptor.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Placinta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii