Amestecam sunca taiata marunt cu atata smantana cat sa obtinem o crema neteda. Umplem clatitele cu crema. Le prindem in forma de manunchi si le fixam
Amestecam sunca taiata marunt cu atata smantana cat sa obtinem o crema neteda. Umplem clatitele cu crema. Le prindem in forma de manunchi si le fixam cu scobitori. Pentru sos taiem cepele marunt si le prajim, adaugam ciupercile feliate si presaram cu frunzele de patrunjel. Presaram faina deasupra, turnam apa si condimentam. Adaugam smantana si fierbem. Punem clatitele intr-un vas Yena uns cu unt si turnam sosul in jurul lor, incalzim la cuptor.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Placinta cu mere
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaVa invit cu drag la tarta delicioasa!
Tarta rustica cu branza dulce si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii