Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Separat, se rade pa
Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Separat, se rade pastarnacul si se amesteca cu ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si laptele. Se lasa la fiert, pe foc mic, aoi, dupa 15 minute, se adauga nucile, caisele, stafidele si pesmetul. Se formeaza 8 clatite de 2 cm grosime, care se prajesc in putin unt topit, pana se rumenes.
Se servesc cu sosul de branza deasupra.
Alte aperitive:
Chiftele Ciuperci la cuptor Oua umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii