Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul
Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul tocat marunt si condimentele. Se lasa totul la foc potrivit, iar intre timp se prepara clatitele. Aceastea se umplu cu amestecul de umplutura si se pun apoi intr-un vas uns cu ulei. Se toarna sucul de rosii si se pune vasul la cuptor jumatate de ora, la foc potrivit.
Se servesc atat calde cat si reci.
Alte retete:
Aluat clatite Placinta cu carne Saratele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii