Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistent
Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistenta cremoasa. Cu aceasta crema ungem clatitele, pe care dupa ce le-am indoit, le punem intr-un vas Jena uns cu putin unt. Restul de sos din tocanita il amestecam cu smantana ramasa si il turnam peste clatite. Le punem cateva minute in cuptorul incins la 200 grade si le servim fierbinti.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciuperci cu pilaf

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii