Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistent
Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistenta cremoasa. Cu aceasta crema ungem clatitele, pe care dupa ce le-am indoit, le punem intr-un vas Jena uns cu putin unt. Restul de sos din tocanita il amestecam cu smantana ramasa si il turnam peste clatite. Le punem cateva minute in cuptorul incins la 200 grade si le servim fierbinti.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciuperci cu pilaf
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSimteam ca este timpul sa pregatesc o negresa ca prea trecuse ceva timp de cand nu ne-am mai bucurat de o prajitura mai...
Negresa cu ciocolata, visine si bezeaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii