Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistent
Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din tocanita, pentru a avea o consistenta cremoasa. Cu aceasta crema ungem clatitele, pe care dupa ce le-am indoit, le punem intr-un vas Jena uns cu putin unt. Restul de sos din tocanita il amestecam cu smantana ramasa si il turnam peste clatite. Le punem cateva minute in cuptorul incins la 200 grade si le servim fierbinti.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciuperci cu pilaf
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii