Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete.
Cocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne si se amesteca cu fructele taiate cubulete. Maioneza se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga la compozitia de carne, amestecand pana se omogenizeaza. Intr-o cupa de sampanie se aseaza morcovel, apoi compozitia de carne. Se decoreaza cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii