Cornete de parizer umplute

Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele dou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii parizer taiat nu prea subtire
  • 12 masline
  • 2 cartofi fierti
  • 2-3 linguri maioneza
  • sare
  • piper (facultativ)
  • salata verde

Mod de preparare

Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc