Fiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare jumatate cite o bucatica mi
Fiecare corn si
fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile
de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare
jumatate cite o bucatica mica de unt si se introduce
cite o jumatate de crenvurst, in asa fel ca sa intre
cit mai mult in corn. Partea taiata trebuie sa fie
inauntru. Se asaza cele 12 jumatati de corn pe o
tava unsa cu unt si se tin la cuptor timp de 10-15
minute.
Se servesc calde, imediat dupa ce au fost scoase din cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii