Fiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare jumatate cite o bucatica mi
Fiecare corn si
fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile
de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare
jumatate cite o bucatica mica de unt si se introduce
cite o jumatate de crenvurst, in asa fel ca sa intre
cit mai mult in corn. Partea taiata trebuie sa fie
inauntru. Se asaza cele 12 jumatati de corn pe o
tava unsa cu unt si se tin la cuptor timp de 10-15
minute.
Se servesc calde, imediat dupa ce au fost scoase din cuptor

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii