Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera s
Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera si se lasa la crescut. Carnatii picanti daca sunt cruzi se prajesc. Cand e gata dospit aluatul se imparte in trei, se intinde cate o foaie, se imparte si se pun bucati de carnat.
Se ruleaza cornulet. Se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic 40 minute.
Se servesc ca si aperitiv ori gustare.
Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaLa reteta aceasta m-am inspirat de la Dya. Pe langa combinatie, mi-a facut si mai mult pofta poza, care arata foarte bine,...
Salata de ardei copti cu usturoiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii