Cornuri picante

Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Cornuri picante

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 ou
  • 1 cub drojdie
  • 250 ml lapte
  • 100g branza sarata
  • piper
  • carnati picanti

Mod de preparare

Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera si se lasa la crescut. Carnatii picanti daca sunt cruzi se prajesc. Cand e gata dospit aluatul se imparte in trei, se intinde cate o foaie, se imparte si se pun bucati de carnat.

Se ruleaza cornulet. Se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic 40 minute.


Se servesc ca si aperitiv ori gustare.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori