Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera s
Se amesteca drojdia in laptele caldut, branza se da pe razatoarea mica si se face aluatul laptele trebuie adaugat tot. Se framanta bine, se acopera si se lasa la crescut. Carnatii picanti daca sunt cruzi se prajesc. Cand e gata dospit aluatul se imparte in trei, se intinde cate o foaie, se imparte si se pun bucati de carnat.
Se ruleaza cornulet. Se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic 40 minute.
Se servesc ca si aperitiv ori gustare.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii