Feliile de parizer se prajesc pe jumatate in ulei sau unt fierbinte. Cand se prajesc, feliile de parizer formeaza mici cosulete, in care putem aseza
Feliile de parizer se prajesc pe jumatate in ulei sau unt fierbinte. Cand se prajesc, feliile de parizer formeaza mici cosulete, in care putem aseza ochiurile de ou, pe fiecare felie cate unul. Se sareaza putin si se prajesc in continuare la foc mic, sub capac, 4 minute, apoi fara capac pana cand ouale se intaresc. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste cald, cu paine proaspata.
Alte aperitive recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii