Salata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de parizer se taie de jumatate
Salata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de parizer se taie de jumatate de cm grosime si se pun la prajit in uleiul incins, astfel incat sa se formeze cosulete. Se umplu cosulete cu amestecul de salata verde si se decoreaza cu felii de oua, masline si castravete verde.
Cosuletele se servesc pe pat de salata verde.
Alte retete:
Chiftele
Piftie de curcan
Rulada de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii