Un preparat delicios, un aperitiv recomandat pentru mesele festive ale sarbatorilor de iarna!
Cotletele spalate si zvantate, se taie astfel incat sa obtinem un buzunar, apoi se presara cu sare si piper. Se incinge un pic uleiul si se caleste la foc iute, cca.7 minute, mazarea cu ardeiul taiat cubulete si costita afumata taiata fasii subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se raceasca un pic, apoi se adauga cascavalul ras si verdeata tocata fin. Se umplu cotletele cu umplutura de mazare, apoi se prinde gura buzunarelor cu scobitori din bambus si se asaza intr-o tavita, se stropesc cu un pic de ulei de masline, se presara deasupra lor legumele deshidratate fara sare, se condimenteaza cu amestecul de plante aromatice de Provence. Se toarna vinul si 250 ml apa, se pun foile de dafin si piperul boabe. Se acopera tavita cu o folie de aluminiu si se da la cuptor cca 30-40 de minute. Se scoate tavita si se da folia la o poarte, se uda cotletele cu sos din tava si se mai lasa cca. 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Dupa ce s-au facut cotletele, se indeparteaza scobitorile si se feliaza si se servesc cu o garnitura de cartofi sau orez. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii