Creier pane

Creierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se taie in felii groase

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata creier
  • 1 ou
  • 100 gr pesmet
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Creierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se taie in felii groase, care se dau prin ou si pesmet si se pun apoi la prajit in uleiul fierbinte.


Se serveste cu garnitura de legume.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc