Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga ceapa tocata, apoi cart
Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga ceapa tocata, apoi cartofii rasi pe razatoarea mare. Se mai toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat toate, se adauga boabele de porumb si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga smantana, apoi se ia vasul de pe foc. Separat se coc ardeii, apoi se taie in fasii.
Crema de curcan se serveste din castroane de supa, cu fasii de ardei copti deasupra.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Supa de galuste Papanasi fierti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii