Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga ceapa tocata, apoi cart
Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga ceapa tocata, apoi cartofii rasi pe razatoarea mare. Se mai toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-au inmuiat toate, se adauga boabele de porumb si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga smantana, apoi se ia vasul de pe foc. Separat se coc ardeii, apoi se taie in fasii.
Crema de curcan se serveste din castroane de supa, cu fasii de ardei copti deasupra.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Supa de galuste Papanasi fierti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii